مشاوره تحصیلی سعادت آباد تهران
برای دریافت مشاوره و کسب اطلاعات بیشتر با کارشناسان و متخصصان مرکز گروه همراه در تماس باشید.
دکتر مریم خدابخشی
- دکتری تخصصی روانشناسی
- تکمیلی دکتری از دانشگاه تهران
- مدیریت کلینیک گروه همراه
- عضویت انجمن روانشناسی امریکا APA
- متخصص خانواده درمانی ، درمان فردی و روانکاوی ، هیپنوتراپیست
دکتر بهاره میرفتحی
- دکترای روانشناسی
- درمان فردی (اختلالات طیف افسردگی، وسواس، استرس، اضطراب، سوگ و...)
- مشاوره پیش از ازدواج، زوج درمانی، خیانت، طلاق و شکست عاطفی
- درمان بیش فعالی با نوروفیدبک
- اجرا و تفسیر تستهای روانشناختی شخصیت و پیش از ازدواج: (NEO)، (MMPI)،(MCMIمیلون)
دکتر بهنام لطفی فر
- متخصص روانشناسی
- مشاوره زوج درمانی ، فردی ، وسواس و اضطراب
- هبپنوتراپیست
دکتر پروین مصطفی زاده
- دکترای روانشناسی و رواندرمانگر بالینی
- عضو رسمی سازمان نظام روانشناسی و انجمن روانشناسی ایران
- مشاوره قبل ازدواج ،زوج درمانی ، خانواده ، شناختی رفتاری، طرحواره درمانی، ذهن آگاهی، درمان مبتنی بر پذیرش و تعهد، فراشناخت درمانی
- اختلالات ؛ افسردگی، اضطراب، وسواس، پانیک، اضطراب اجتماعی، کمال گرایی، عزت نفس آسیب پذیر،اختلالات شخصیت، سوگ، مهارت های زندگی
دکتر شیدا شریفی ساکی
- دکتری روان شناسی عمومی – کارشناسی ارشد مشاوره
- افسردگی، وسواس؛ اختلال دوقطبی؛ پانیک نوجوان و بزرگسال
- سابقه 2 سال مشاوره پیش زوج درمانی
- کاربالینی در حیطه نوجوان و بزرگسال
دکتر محدثه شیرازی نژاد
- روانشناس بالینی با شماره نظام ۹۳۳۰
- CBT(درمان شناختی رفتاری مربوط به اختلالات اضطرابی، وسواس،افسردگی و... )،طرحواره درمانی،MMT(مشاوره اعتیاد)
- مربی گری مهارت های زندگی(شامل خودآگاهی،اعتماد به نفس، حل مسئله و تصمیم گیری، جرات ورزی،ارتباط موثر،خلاقیت، تفکر انتقادی،مدیریت استرس،کنترل خلق منفی ،کنترل خشم ،مذاکره و حل تعارض
کتایون مخدور
- کارشناس ارشد مشاوره ، دانشجوی دکترا مشاوره
- مشاوره فردی ، مشاوره خانواده ، رواندرمانگر کودک و نوجوان، روانشناس ورزشی
- ۱۰ سال سابقه ی کاری
دکتر ندا طباطبایی
- مدرس و مشاور صدا و سیما
- متخصص روانشناسی خانواده و فردی
پریسا عزیزی
- ارشد مشاوره
- زوج درمانی و پیش از ازدواج و مشاوره های فردی
- ۱۵ سال سابقه کاری
دکتر مریم احمدیان نسب
- دکتری روانشناسی تربیتی دانشگاه خوارزمی
- روانشناس و مشاوره تحصیلی و شغلی
- مدرس کارگاه و روانشناس تحصیلی
- عضو کمیته ویرایش علمی مقالات
دکتر سمیرا حیدری
- دکترای روانشناسی کودکان و آموزش استثنایی
- درمان اختلالات اضطراب و افسردگی و بیش فعالی در کودکان و آموزش تخصصی کودکان استثنایی
- پژوهشگر رشدی کودکان،ارزیاب جامع روانشناختی رشدی کودکان
- دارای ۱۶ سال سابقه فعالیت
زهرا مهدی پور
- کارشناسی ارشد روانشناسی
- مشاوره فردی, پیش از ازدواج ,زوج,آموزش مهارت های زندگی, افراد درگیر اضطراب و استرس و افسردگی
- عضوسازمان نظام روانشناسی ایران
بسیاری از افراد تصور می کنند برای اینکه در کنکور سراسری و یا هر امتحانی دیگری نتیجه دلخواه خود را بگیرند باید مطالعه زیادی داشته باشند در حالی که برای موفقیت و کسب نتیجه مطلوب لازم است که کارهای شما برنامه ریزی شده باشد تا بتوانید به سمت موفقیت پیش بروید؛ از این رو مشاور تحصیلی می تواند کمک زیادی به شما بکند. مشاوره تحصیلی در ابتدا یک مروری از سطح آمادگی شما می کند و سپس با بررسی توانایی شما، برنامه ریزی های تحصیلی را انجام می دهد. در کنار برنامه ریزی زمانی و مدیریت تحصیلی شما، تست هایی مانند سوالات کنکور برای شما ارسال میکند و شما را با نحوه سوالات و امتحان کنکور آشنا می کند.
هدف مشاوره تحصیلی
با تخصصی شدن دانش و پیشرفت کسب و کارها، مشاوره تحصیلی در همه حوزه ها اهمیت زیادی پیدا کرده است. هر فردی در زندگی خود بسیاری گزینه برای انتخاب دارد که یکی از مهمترین آنها در حوزه تحصیلی می باشد که با انتخاب صحیح می توان آینده تحصیلی و شغلی مناسب و موفقی را رقم زد. از این رو مشاوره تحصیلی نقش مهمی را می تواند در آینده شغلی و تحصیلی شما ایفا بکند. مناسب ترین راه حل برای انتخاب درست تحصیلی شناخت استعدادها، علایق و توانایی های خود است؛ همچنین مشاور تحصیلی با بررسی آینده شغلی مربوط به رشته ای که میخواهید انتخاب کنید می تواند کمک زیادی به انتخاب صحیح شما بکند.
مزایا مشاوره تحصیلی
هر سال نسبت به سال های گذشته سوالات امتحانات نهایی و کنکور مفهومی تر می شوند و همین مسئله بسیاری از دانش آموزان را دلسرد و دچار استرس می کند که آیا می توانند رتبه قبولی را کسب کنند یا خیر؟ اما از طرفی هم بسیاری موفق به کسب رتبه مورد قبولی می شوند که با تلاش مضاعف و طبق برنامه ریزی درست و اصولی موفق به کسب هچین نتیجه ای شده اند. اگر دلیل موفقیت آن ها را بپرسید بدون شک بسیاری از آنها به یک مشاور حرفه ای و مجرب در زمینه تحصیلی مراجعه کرده اند. مشاوران تحصیلی ضمن دارا بودن مهارت و صلاحیت های علمی، می توانند دانش آموزان را در جهت شناخت و نیاز های خود و همچنین رفع درگیری های ذهنی مربوط به مسائل درسی یاری نمایند و در اکثر موارد وجود یک مشاور تحصیلی سبب جلوگیری از افت تحصیلی دانش آموزان ، رفع ضعف های درسی و مشکلات یادگیری ، ایجاد علاقه و رغبت در دانش آموزان به ادامه تحصیل و همچنین کشف استعداد نهفته در دانش آموزان شده است.
برنامه ریزی درسی » مشاوره تحصیلی
روش صحیح مطالعه در هر مقطعی یکی از را های موفقیت در امتحانات می باشد از این رو بسیاری از افراد وقت کافی برای مطالعه ندارند و همین موضوع باعث یادگیری ناقص آنها و در نتیجه عدم موفقیت می شود. یکی از روش های موفقیت در امتحانات داشتن برنامه درسی منظم و منسجم است که بوسیله آن داوطلب بتواند طبق چارت درسی که دارد مطالعه اصولی داشته باشد. حال شاید سوال این باشد که وقت کافی ندارم چگونه برنامه ریزی درسی انجام بدم؟! در جواب باید بگوییم که فقط کافیست که اصول برنامه ریزی صحیح را بدانید تا به راحتی بتوانید به کارهای روزانه خود برسید. بدون آن که نیاز باشد از تفریح با دوستان و خانواده و سرگرمی های خود بگذرید و باید این نکته را هم یاد آویر شویم که صرفا برنامه ریزی برای موفقیت کافی نیست بلکه برنامه ریزی باید با توجه به توانایی های شما و به صورت اصولی تدوین گردد تا به موفقیت منجر شود.
مشاوره تحصیلی کنکور
برای اینکه بتوان در کنکور به موفقیت و اهداف بلند دست یافت بهتر است اطلاعاتی در مورد منابع کنکور داشت و اینکه از چه نوع کتاب های کمک آموزشی باید استفاده کرد و از همه مهمتر مشاوره درباره نحوه تست زنی صحیح و روش درست مطالعه و در نهایت مدیریت و کنترل زمان در کنکور باید اطلاعات کامل و جامعی داشت. هیچ گاه نمی توان برای همه افراد یک نوع مشاوره تحصیلی را ارائه داد از این رو برای هرفرد برنامه ریزی مجزا نسبت به استعداد ها و زمانی که برای مطالعه اختصاص می دهد متفاوت می باشد. اما یکسری نکات در رابطه با برنامه ریزی صحیح اصولی وجود دارد که رعایت این اصول باعث دسترسی راحت تر به موفقیت خواهد شد. از این رو اهمیت مشاوره تحصیلی کنکور در انتخاب مسیری درست همراه با موفقیت بسیار زیاد است پس بهتر است برای کسب نتیجه مطلوب در کنکور به بهترین مشاور تحصیلی مراجعه کنید تا بتواند با توجه به تجربه ای که در این زمینه دارد و استعداد های شما مناسبترین مسیر و بهترین برنامه ریزی را به شما ارائه کند.
مشاوره تحصیلی دبیرستان
بعد از گذراندن دوره راهنمایی و ورود به مقطع دبیرستان دانش آموزان دچار استرس، نگزانی و سردرگم شدن درباره ی انتخاب رشته خود می شوند. بسیاری از آنها هیچگونه اطلاعاتی درمورد اکثر رشته ها ندارند. حال سوال این است که چگونه استرس و سردرگمی را باید رفع کرد تا دانش آموزان بتوانند درست را بگیرند؟ برخی از والدین فکر می کنند که پرس و جو از اطرافیان و دوستان می توانند به تصمیم گیری جوان خود کمک کنند. ولی حقیقت این است که بوسیله این روش نمی توان بهترین و درست ترین تصمیم را گرفت از این رو بهتر است برای انتخاب رشته به یک مشاوره تحصیلی مراجعه کرد زیرا مشاور با سوالات و ارائه برخی تست ها و آینده شغلی رشته های متفاوت نسبت به علاقه دانش آموز بهترین راه حل را معرفی می کند. در این میان اهمیت مشاوره تحصیلی دبیرستان را می توان بالا شمرد زیرا که حساس ترین دوره تحیلی به شمار می رود. به همین دلیل مشاوره تحصیلی برای همه داوطلبان می توان ضروری شمرد. در گذشته با توجه به اینکه دانش آموزان ابتدا در پایه اول دبیرستان با دروس مختلف آشنا میشدند، استرس کمتری را به هنگام ورود به دبیرستان تجربه مینمودند. اما امروزه این میزان استرس با توجه به عدم آشنایی تا حدودی افزایش یافته است که همین امر سبب تصمیم گیری های نادرست و عدم موفقیت در زندگی و تحصیل برخی دانش آموزان شده است.
مرکز مشاوره گروه همراه با برترین اساتید علمی کشور و مشاوران مجرب که از رتبه های برتر کنکور انتخاب شده اند همیشه سعی کرده است که بهترین و مناسب ترین راه حل را به دانش آموزان ارائه کند که در این مسیر هم سربلند همیشه سربلند بوده است.
مشاوره تحصیلی دانشگاهی
انتخاب دانشگاه یکی از مواردی است که داوطلبان برای تحصیل با آن درگیر هستند. همه ی داوطلبان دوست دارند در بهترین دانشگاه ها در نزد معروفترین اساتید به تحصیل بپردازند و کسب علم کنند. اما همیشه معروف ترین دانشگاه ها بهترین در همه رشته ای نیست در حالی که ممکن دانشگاهی که معروفیت چندانی ندارد در یک رشته خاصی بهترین باشد و موفق تر عمل کرده باشد که با مشاوره تحصیلی دانشگاهی می توان اطلاعایتی از اینگونه دانشگاه ها بدست آورد.
مشاوره تحصیلی انتخاب رشته
یکی از مهمترین و اساسی ترین تصمیماتی که محصلان در روند تحصیل باید بگیرند انتخاب رشته می باشد. در این روند انتخاب یک مشاوره تحصیلی خوب و آگاه می تواند بسیار موثر باشد زیرا که تصمیم و انتخاب رشته در آینده تحصیلی و شغلی فرد بسیار تاثیر گذار است؛ و باید به این نکته توجه کرد که باید براساس علایق و استعداد های فرد انتخاب صورت بگیرد تا در آینده شغلی و تحصیلی فرد نتیجه منفی بوجود نیاید.
مشاوره تحصیلی تلفنی
همزمان با رشد نیاز به مشاوره تحصیلی در کشور برای بالابردن بازدهی تحصیلی ، مشاوره تحصیلی تلفنی متقاضیان بیشتری پیدا کرده است. از مهمترین مزایای مشاوره تحصیلی تلفنی می توانیم به صرفه جویی در زمان و هزینه اشاره کرد و همچنین برای افرادی که امکان مشاوره تحصیلی حضوری را ندارند و به دنبال پاسخ برای سوالات خود هستند می توانند از خدمات مشاوره تلفنی استفاده کنند. به طوری که همه ی افراد در تمامی مقاطع تحصیلی می توانند از طرق تماس تلفنی در هر کجای کشور با مشاوران حرفه ای و با تجربه مرکز مشاوره گروه همراه مشورت کنند تا به راحتی بتوانند در زمینه های تحصیلی تصمیم درستی را بگیرند.
مزایای مشاوره تحصیلی تلفنی
یکی از مهمترین مزایا و دلیل برتری مشاوره تلفنی نسبت به مشاوره حضوری، می توان به نداشتن محدودیت مکانی در مشاوره تحصیلی تلفنی دانست.زیرا با استفاده از مشاوره تلفنی تحصیلی دیگر نیازی به حضور در مرکز مشاوره را ندارید و از هر منطقه ای از ایران و هرگونه امکانات رفاهی و فقط دسترسی به یک تلفن می توانید با بهترین مرکز مشاوره تحصیلی در ارتباط باشید. مشاوره تلفنی از طرف کسانی که دسترسی به مرکز مشاوره را ندارند و یا تمایلی به مشاوره حضوری دارند مورد استقبال بیشتری واقع شده است.
معایب مشاوره تحصیلی تلفنی
در مشاوره تحصلی تلفنی مهمترین رکن کسی می باشد که میخواهد به عنوان مشاور به شما پاسخ بدهد. در حقیقت کسی که می خواهد مشاور تلفنی بدهد باید توانایی زیادی نسبت به مشاور حضوری داشته باشد زیرا در مشاوره تحصیلی تلفنی، مشاور هیچ درک فیزیکی از طرف مقابلش ندارد و باید مهارت های بسیار بیشتری داشته باشد تا بتواند حرف ها و توصیه هایش را از راه دور انتقال دهد اما در مشاوره حضوری تحصیلی، مشاور شخص مقابل را رودررو می بیند و راحت تر می تواند اخلاقیات و شخصیت و رفتار طرف مقابلش را درک کند و صحبت های خود را انتقال دهد. از این رو نسبت به این مسئله اهمیت انتخاب مشاوره تحصیلی مخصوصا مشاوره تلفنی بسیار زیاد است و از طرفی هم وسواس برای انتخاب مشاور تحصیلی زیاد می شود.
مشاوره تحصیلی آنلاین
همزمان با آنلاین شدن کلاس ها و امتحانات دانش آموزان و دانشجویان مشاوره تحصیلی آنلاین متقاضیان بیشتری پیدا کرده است. از مهمترین مزایای مشاوره تحصیلی آنلاین می توان به صرفه جویی در زمان و هزینه اشاره کرد و همچنین برای افرادی که امکان مشاوره تحصیلی حضوری را ندارند و به دنبال پاسخ برای سوالات خود هستند می توانند از خدمات مشاوره آنلاین استفاده کنند. مشاوره تحصیلی آنلاین به صورت تماس تصویری و چت آنلاین می باشد و افراد اگر تمایل به صحبت تلفنی نداشته باشند، می توانند از این راه ها مشاوره دریافت کنند. همه ی افراد در تمامی مقاطع تحصیلی می توانند از طرق تماس تلفنی در هر کجای کشور با مشاوران حرفه ای و با تجربه مرکز مشاوره گروه همراه مشورت کنند تا به راحتی بتوانند در زمینه های تحصیلی تصمیم درستی را بگیرند.
وظایف مشاور تحصیلی
- شناسایی استعدادهای بالقوه دانش آموزان و دانشجویان و هدایت آنها در مسیر صحیح.
- آموزش مهارت های موفقیت تحصیلی و ارائه راهکارهای مناسب جهت جلوگیری از افت تحصیلی.
- کمک به دانش آموز برای انتخاب رشته تحصیلی مناسب.
- آموزش شیوه های صحیح مطالعه ، یادگیری ، یادداشت برداری ، خلاصه نویسی و پاسخگویی به سؤالات تشریحی و تستی.
- کمک به والدین برای شناسایی دقیقتر توانایی های فرزندانشان و فراهم نمودن بستر مناسب برای رشد و شکوفایی آنها.
- افزایش قدرت تمرکز ، کاهش میزان بی دقتی و تقویت حافظه دانش آموزان و دانشجویان
- آموزش مهارت های آزمون دادن شامل شیوه صحیح آمادگی برای هر آزمون، مدیریت استرس و اضطراب امتحان ، نحوه مدیریت زمان.
- افزایش انگیزه و اعتماد به نفس بچه ها.
- ارائه رژیم غذایی ویژه برای افزایش عملکرد حافظه و کاهش فرآیند خسته شدن ذهن.
مشاوره تحصیلی انگیزشی
یکی از مباحث مهم در زمینه مشاوره تحصیلی انگیزه میباشد. کسانی که احساس بی انگیزگی می کنند معمولاً نمی توانند پیشرفتی در زمینه های مختلف از جمله تحصیلی و درسی داشته باشند. یکی از راههای مهم برای بالا بردن انگیزه برداشتن قدمهای هرچند کوچک و جزئی است. بهتر است یک دفترچه یادداشتی تهیه کنید و هر روز یک کار کوچک را که در جهت هدف تان انجام می دهید بنویسید. با این کار نیرو و انرژی شما چند برابر می شود و با تمرکز بیشتری می توانید اهدافتان را به پیش ببرید. به جای غر زدن و داشتن افکار منفی روی هدف های تان متمرکز باشید چراکه همیشه مشکلات مختلفی ممکن است سد راه ما شوند اما آنچه اهمیت دارد این است که آرزو هایتان را فراموش نکنید و نگذارید مسائل گوناگون باعث ضعف عملکرد شما باشند. تا حد امکان با افراد مثبت اندیش و امیدوار در رفت و آمد باشید تا انگیزه بیشتری پیدا کنید.
یکی از مهم ترین راه ها برای داشتن انگیزه این است که ابتدا بدانید چه رشته ای را دوست دارید و دلتان می خواهد چه تغییراتی در زندگی تان ایجاد کنید. سعی کنید تا حد امکان با علاقه و اشتیاق درس بخوانید و اگر می بینید که حوصله درس خواندن ندارید سراغ آن نروید چرا که یادگیری شما افت میکند و از آن طرف ناامید تر می شوید. بهتر است ابتدا سراغ کارهایی که از آنها لذت می برید بروید مانند دیدن یک فیلم مورد علاقه یا انجام ورزشی که دوست دارید و سپس سراغ درس خواندن بروید. نتایج کوچک تان را به خودتان یادآوری کنید و بابت آنها سپاسگزار باشید. از طرفی برای رسیدن به اهداف بزرگتر هم تلاش کنید. مثلا اگر شما نمره ریاضی تان از ۱۲ به ۱۸ می رسد خوشحال باشید و خودتان را تشویق کنید تا در کنکور هم بتوانید ریاضی را با درصد بالاتری بزنید.
یکی از مهمترین دلایل بی انگیزگی برخی از افراد این است که همیشه پایان یک مسیر را نگاه میکنند و همین باعث میشود که برنامهریزی نداشته باشند و نتوانند آن را عملی کنند چرا که دائم فکر می کنند که بالاخره به نتیجه دلخواه شان نمی رسند. بنابراین این نکته را به یاد داشته باشید که به جای فکر کردن به آخر کار تمرکزتان را برای گامهای کوچک سرمایه گذاری کنید و قدم به قدم حرکت کنید.
نحوه درس خواندن
برخی از افراد سوال می پرسند که چگونه باید درس بخوانند و آیا باید اصول خاصی را رعایت کنند یا خیر. نکته مهم این است که بدانید نحوه درس خواندن هر فردی با دیگری یکسان نیست چرا که شرایط افراد هم مانند یکدیگر نمی باشد. اما مهم است که برخی موارد برای درس خواندن لحاظ شود مانند مرور کردن و خلاصه برداری. اگر بتوانید خلاصه برداری کنید و نکات مهم را یادداشت کنید باعث میشود که با هر بار مرور آنها مطالب در ذهنتان تکرار شوند و یادگیری شما هم بهتر شود. اگر در این زمینه بتوانید از یک مشاوره کمک بگیرید بسیار عالی است چرا که هر مشاوری با توجه به شرایط فعلی شما برای تان برنامه می ریزد و کمک می کند نقاط ضعف و قوت خود را برای درس خواندن شناسایی کنید تا بتوانید با سرعت بیشتری حرکت کنید.
هدف گذاری کلی
رشته هایی را در بر میگیرد که شما آنها را در اولویت قرار می دهید و امکان دارد تغییر کنید. مثلاً شما رشته حقوق روانشناسی و مدیریت را انتخاب میکنید و اینها احتمال دارد در طی زمان با توجه به انتخاب رشته دانشگاه تغییر کنند. تعیین کردن اهداف و اولویت بندی آن ها سبب می شود که انگیزه و انرژی بیشتری بگیرید. هدف شما باید زمان و مکان داشته باشد مثلاً تصمیم میگیرید حقوق دانشگاه تهران بخوانید. اگر در بین مسیر علایق شما تغییر کند اصلاً عیبی ندارد و نگران آن نباشید چرا که برای هر فردی ممکن است این اتفاق بیفتد. شما به تدریج اطلاعات بیشتری کسب می کنید و ممکن است تازه متوجه شوید که در کجا استعداد و علاقه دارید. مثلاً دانش آموزی ممکن است در پایه سوم دبیرستان تصمیم بگیرد از رشته علوم انسانی به رشته تجربی برود یا اینکه فردی که وارد دانشگاه شده و بعد از دوره لیسانس بخواهد رشته دیگری را برای ادامه تحصیل انتخاب کند. مهم این است که هر جایی که متوجه شدید به آن رشته علاقه ندارید و استعدادتان جای دیگری است با مشورت یک مشاور تحصیلی برای تغییر رشته اقدام کنید.
هدف گذاری ماهانه
بعد از تعیین کردن هدف های کلی بهتر است سراغ اهداف جزئی ماهانه بروید. برای این کار لازم است هدف های تان روی درس های جدید و گذشته بگذارید. مثلا اگه میخواهید برای کنکور بخوانید لازم است هدف های تان را طوری قرار دهید که بتوانید درس های سال یازدهم و دهم را مرور کنید. علاوه بر این درس های سال دوازدهم را که جدید است و معلمان توقع بیشتری هم از شما دارند فراموش نکنید و برای آنها هم زمان کافی قرار دهید.
هدف گذاری روزانه و هفتگی
در این نوع هدف گذاری لازم است برنامه مدرسه یا دانشگاه و هدف هایی که تعیین کرده اید را مشخص کنید و برای آن ها زمان بگذارید. بهتر است ابتدا شرایط تان را ارزیابی کنید. مثلا اگر مدتها عادت کرده اید روزی دو ساعت درس بخوانید نمی توانید به یک باره آن را به روزی ده ساعت برسانید بلکه لازم است پلکانی پیش بروید هفته اول را برای سه ساعت و هفته سوم را برای پنج ساعت قرار دهید.
افزایش کیفیت مطالعه
بهتر است مواردی را برای افزایش کیفیت مطالعه رعایت کنید. برای خواندن دروس مختلف تا حد امکان از انواع فلش کارت ها برای افزایش بازدهی استفاده کنید. حین درس خواندن حتماً آرامش و استراحت کافی داشته باشید تا بازدهی شما برای یادگیری مطالب بیشتر شود. این را بدانید که کسی که همیشه می دود لزوماً موفق نیست و گاهی اوقات باید آهسته و پیوسته قدم ها را برداشت. تا حد امکان در مطالعه خودتان تنوع ایجاد کنید و دروس سخت و یا آسان را پشت سر هم نگذارید. مثلاً برای دروس سخت زمان هایی را قرار دهید که انرژی و تمرکز زیادی دارید و دروس آسان تر را بعد از آن ها بخوانید. در زمان مطالعه مکان مناسبی را انتخاب کنید جایی که نور و گرما یا سرما اذیتتان نکند و همچنین از سر و صدا و شلوغی به دور باشد. اگر می بینید که خانه تان مناسب درس خواندن نیست بهتر است به یکی از کتابخانه های نزدیک منزل بروید.