روانشناسی

روانشناس در تورنتو

بسیاری از ایرانی هایی که به خارج از کشور مهاجرت کرده‌اند با چالش ها و مسائل عمده روبرو می شوند. هر یک از افراد ممکن است دلایل گوناگونی برای مهاجرت شان داشته باشند مانند ادامه تحصیل، اوضاع نابسامان اجتماعی و اقتصادی و مالی طلاق و یا ازدواج با فردی که به او علاقه داشته اند اما قبل از مهاجرت بهتر است بدانند که احتمال دارد مسائل روانی گوناگونی برایشان به وجود بیاید که نیاز آنها را به یک روانشناس نشان می دهد. یک روانشناس قبل از هر چیز باید با فرهنگ و مهمتر از زبان افراد آشنا باشد تا بتواند بهترین خدمات مشاوره را ارائه دهد.

روانشناس ایرانی در تورنتو

در کشور کانادا تورنتو با جمعیتی حدود ۳ میلیون نفر پرجمعیت ترین شهر آن محسوب می شود و بیشتر جمعیت ایرانی ها در این شهر هستند. افرادی که در کانادا زندگی می کنند با توجه به اینکه فرهنگ ها، مذاهب و عقاید گوناگونی از سایر کشورها وجود دارد تطابق و سازگاری را دشوار می‌کند. بنابراین نیاز به یک روانشناس که همدل باشد بسیار ضروری است.

حتماً می دانید که مهاجرت از آن تصمیم های زندگی است که چالش های زیادی برای یک انسان ایجاد می کند هرچند که فرد در آن کشور جدید موقعیت های عالی داشته باشد. مسائلی همچون یادگیری زبان آن کشور، دوری از خانواده، تفاوت های فرهنگی، تفاوت در پوشش و آداب و رسوم و وضعیت جغرافیایی مختلف، یافتن شغل و طرز تفکر افراد مخصوصاً نژادپرست و خیلی از موارد دیگر گوشه ای از آن ها هستند. موارد اگر برطرف نشود برای شما مشکلات زیادی ممکن است ایجاد کند. استرس، افسردگی، پرخاشگری و نگرانی های بیش از حد می توانند در زندگی روزانه و موقعیت های تحصیلی و شغلی شما مداخلاتی ایجاد کنند. علاوه بر این شما ممکن است دچار کاهش اعتماد به نفس و عزت نفس در کشور جدید شوید و در تمامی این حالتها صحبت با یک روانشناس ایرانی واجب است. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد درمان اختلال روانی با روانشناس و روانپزشک کلیک کنید.

دلایلی که باید از روانشناس ایرانی کمک بگیرید

یکی از مهمترین دلایلی که نیاز به روانشناس ایرانی در تورنتو یا ونکوور و مونترال وجود دارد ویژگی های مثبت آن است که می توان آنها را در یک مشاور با تجربه یافت.

زبان

وقتی در کشور کانادا بخواهید مشاوری پیدا کنید که زبان مادری اش با شما متفاوت باشد و از یک فرهنگ دیگر باشد مسلماً بعد از چند جلسه احساس راحتی نخواهید داشت و ترجیح می دهید که با یک درمانگر هم زبان صحبت کنید. هر زبانی اصطلاحات خاص خودش را دارد که برای افراد متناسب با همان فرهنگ کاربرد دارد. وقتی شما بتوانید در جلسات مشاوره از اصطلاحات و ضرب المثل های مخصوص استفاده کنید بدون آنکه نگران آن باشید که روانشناس تان متوجه نشود، راحت تر می توانید ارتباط برقرار کنید و مسائل خود را بدون دغدغه بگویید. جلسه که شما و درمانگر همزبان باشید سود بیشتری دارد.

فرهنگ

روانشناسی که از نظر فرهنگی وی با شما تطابق دارد بسیار بهتر از روانشناسی است که عقاید و فرهنگش از یک کشور دیگر است و هیچ تشابهی با شما ندارد. در جلسات مشاوره افراد دوست دارند در مورد عمیق ترین احساسات و باورهایشان حرف بزنند باور هایی که با فرهنگ آن کشور بزرگ شده اند. طبیعی است که یک روانشناس هم زبان بهتر او را درک میکند. مشاور کانادایی از وضعیت کشور شما و مسائلی که با آن مواجه بوده اید چیز زیادی نمی داند اما مشاوره ایرانی می تواند وضعیت شما را کاملا درک کند. از طرفی به دلیل اینکه یک مشاور کانادایی از آداب و رسوم و عقاید شما اطلاع چندانی ندارد نمی تواند به خوبی با شما ارتباط برقرار کنند و این روی همدلی تاثیر می گذارد. اما سوال مهم این است که از چه راهی می توانید یک مشاور ایرانی در کانادا پیدا کنید. شاید پیدا کردن روانشناس باتجربه در کشور های دیگر کاری سخت باشد اما شما می توانید به راحتی از مشاوره های غیر حضوری و آنلاین استفاده کنید.

هزینه

یکی از مهمترین مزایای استفاده از روان شناس ایرانی در تورنتو این است که شما دیگر نمی خواهید مبالغ اضافی برای هر جلسه مشاوره بپردازید. صحبت کردن با یک روانشناس ایرانی آنلاین در کاهش هزینه ها موثر است.

ویژگی های یک روانشناس ایرانی در تورنتو

هنگامی که به یک روانشناس خوب فکر میکنید ویژگی های گوناگونی ممکن است از او در ذهن تان به وجود بیاید مانند اینکه فردی مهربان، آرام، دلسوز و شنونده فعالی است اما ویژگی های مهم دیگری هم هستند که یک روانشناس موفق باید آنها را داشته باشد. برخی از مهمترین ویژگی های یک روانشناس با تجربه شامل موارد زیر می‌شود:

همدلی

یکی از ویژگی‌های روانشناس با تجربه داشتن حس همدلی است یعنی اینکه بتواند احساسات و عواطف و افکار مراجع را از دید او بنگرد بدون اینکه او را قضاوت کند. مشاوری که در جلسات میخواهد ضعف مراجع را به او نشان دهد و یا برتری و دانش خودش را به رخ فرد بکشد نتیجه ای هم از جلسات درمان نمی گیرد. یک روانشناس باید مراجع را بدون قید و شرط و با هر ضعف و قوتی که دارد بپذیرد و هرگز او را قضاوت نکند. این که بتواند خودش را جای او بگذارد و همدلی اش را به مراجع نشان دهد کار مهمی است که هر روانشناسی متاسفانه آن را رعایت نمی کند. یک مشاور بهتر است بتواند رابطه صمیمانه و امنی با فرد داشته باشد چرا که بسیاری از مشکلات مراجعان به خاطر این است که فکر می کنند دوست داشتنی و غیر قابل پذیرش برای دیگران هستند. درمان گری که خودش از لحاظ شخصیتی رشد نکرده و احساسات ناخوشایند و ضعف هایش را حل و فصل نکرده نمی تواند در جلسات مشاوره به مراجع هم کمکی بکند.

احساس پذیرفته شدن

یک مراجعه باید به قدری در جلسات درمان راحت باشد و احساس امنیت کند که مطمئن باشد هر حرفی که میزند و هر ایده و افکاری هرچقدر ناخوشایند و یا بی شرمانه، مورد قضاوت درمانگرش قرار نمی گیرد. برخی از مراجعات در جلسات درمان مقاومت نشان می دهند و میترسند که روانشناس در مورد آنها فکر بدی داشته باشد بنابراین آنچه را که در درون ذهن شان است و فکر می کنند مطابق با عرف نیست نمی گویند. مراجع زمانی به یک روانشناس مراجعه می‌کند که دائماً خودش را به دلایل مختلفی مورد سرزنش و قضاوت قرار می دهد و همچنین خودگویی منفی دارد. به همین دلیل روانشناسی می خواهد که فارغ از جنسیت و نژاد و هر فرهنگ و ایدئولوژی به یک انسان باور دارد و او را همانگونه که هست می پذیرد. مراجع وقتی بداند مورد نصیحت و قضاوت روانشناس قرار نمی گیرد تمام حرف هایش را با اعتماد می گوید و این می‌تواند به پیشبرد اهداف در جلسات درمان کمک زیادی کند. این را بدانید که نقش مشاور با کشیش یا عالم مذهبی متفاوت است. درمانگر هرگز برای مراجع موعظه نمیکند و برای اشتباهات و کارهای نادرستش به او احساس گناه و عذاب وجدان نمی دهد.

دانش و بینش

دانش یک روانشناس را می توان از میزان تحصیلات و کارهای قبلی او شناخت اما در مورد بینش قضیه کاملاً متفاوت است. بینش به جهان بینی یک فرد و انعطاف پذیری او نسبت پدیده های جدید مربوط است. یک روانشناس باید به همه باورها ارزش ها و عقاید و سنن احترام بگذارد و هیچ کدام برای او برتر از دیگری نباشد. دانش یک مشاور در کنار سایر ویژگی‌های مهم است که معنا پیدا می‌کند و به تنهایی برای مراجعانش کافی نبست. مواردی همچون پذیرش و همدلی و عدم قضاوت اصلی درمانگر است که مراجع را ترغیب به ادامه درمان میکند.

تشویق و حمایت

درمانگر باید آنقدر ماهر باشد که بتواند در مراجع برای ادامه درمان انگیزه ایجاد کند. یک مشاور باید به توانایی و ذات یک انسان باور داشته باشند و بداند چالشی که برای او ایجاد شده و مرحله ای که در آن قرار گرفته، موقتی و زودگذر است و به راحتی می تواند با بینش جدید و آموزش های لازم از آن عبور کند.

قدرت ارتباط

یکی از از ویژگی های مهم یک روانشناس قدرت بیان و مهارت در استفاده از واژگان است تا بتوانند به مراجع مفاهیم را واضح برساند مرد لخت قدرت بیان زمانی تاثیر گذار است که با محبت بدون قید و شرط همراه باشد وگرنه تاثیری در بلند مدت نمیگذارد. یک روانشناس که مهربان است و طبع شوخی دارد، مراجع در کنار او آرامش بیشتری پیدا می کند تا یک روانشناس اخمو.

رعایت مرز های ارتباطی و اخلاقی

یک روانشناس باید تمام مرزهای اخلاقی و ارتباطی را با افراد حفظ کند و بیشتر از آنچه یک رابطه درمانی میخواهد قدم بر ندارد. فردی که به یک روانشناس مراجعه می‌کند مسلمانتمام راز های زندگی اش که شاید تاکنون حتی برای یک نفر هم نگفته بازگو می کند. پس در این رابطه اعتماد و اطمینان و رازداری بسیار ضروری است. یک روانشناس طبق تعهدات کاری خودش هرگز نباید از اعتماد مراجعانش سوء استفاده کند و بخواهد رازی از آنها را فاش کند. مراجع وقتی با روانشناس صحبت می کند باید خیالش راحت باشد که تمام افکار و حرف هایش در جلسه نزد روانشناس می ماند. اگر روانشناسی با والدین یا دیگر اعضای خانواده و خویشاوندان مراجع در ارتباط است نباید حرفی از آنها را به دیگری بگوید.

آشنایی با قوانین و فرهنگ کشور میزبان

مشاوری که بتواند فرهنگ و قوانین یک کشور میزبان را بشناسد راحت تر می تواند به افراد در ارائه خدماتی یک مشاوره عالی کمک کند. در چنین شرایطی یک روانشناس میتواند مراجع را درک کند و با او همدلی داشته باشد. هر چقدر که افراد بتوانند با مشاوره خودشان رابطه بهتری داشته باشند به تدریج سازگاری آنها هم بیشتر می شود. این را بدانید که داشتن یک روانشناس با تجربه سرمایه‌گذاری برای یک عمر زندگی است.

کلام آخر

شما برای پیدا کردن روانشناس ایرانی در تورنتو کانادا با توجه به مسائلی که دارید می توانید از کسانی که تجربه درمانگری داشته اند بپرسید.  نکته مهم دیگر آن است که بدانید حیطه تخصصی هر روانشناسی چه چیزی است مثلا برخی روانشناسان در زمینه ازدواج و خانواده کار می‌کنند و برخی‌ها تخصص در زمینه اضطراب، افسردگی یا استرس دارند یا برخی روانشناسان متخصص کودک هستند. علاوه بر این بهتر است که رویکرد های تخصصی هر روانشناس را در نظر بگیرید مثلا برخی روانشناسان رویکرد روانکاوی دارند که در درمان دخالت زیادی نمی کنند و برخی روانشناسان هم نقش فعال تری دارند و در زمینه تصمیمات مهم افراد اظهار نظر می کنند. با توجه به دغدغه هایی که مشاوره های حضوری در کنار هزینه های گزاف دارد می توانید از روانشناسان به صورت آنلاین بیشترین بهره را ببرید. تیم روانشناسان ما در کلینیک همراه آماده ارائه خدمات به شما هستند.

0/5 (0 Reviews)

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
تماس جهت دریافت نوبت